Over ons

Specialisten in full service onthaal

Een telefoontje, een bezoek. Het eerste contact met uw onderneming is vaak bepalend voor de algemene indruk die iemand van uw onderneming heeft – bezoeker, prospect, klant of leverancier. Maar ook de verwerking van in- en uitgaande post, het agendabeheer, het boeken van lunches en zakenreizen – het zijn stuk voor stuk taken waarvan u verwacht dat ze met de grootste zorg worden uitgevoerd. Tegelijk staan ze ver van uw core business af. Reden waarom steeds meer ondernemingen ervoor kiezen om die diensten te outsourcen

Expert in volledige receptiediensten en admin outsourcen

Met Exselsia biedt Tempo-Team Professionals u op dit vlak een erg complete service. Wij garanderen u een zekere en stabiele oplossing, waarbij de bezettingsgraad voor 100 % verzekerd blijft. De tariefformules zijn soepel en transparant en afrekening gebeurt via één maandelijkse factuur. Tenslotte verloopt alle communicatie via één contactpersoon, de Business Development Partner die u van bij de start van de opdracht begeleidt.

Knowhow

Bij Exselsia maken we werk van uw onthaal. Exselsia voorziet niet alleen in full-service receptie en telefonie, maar werkt ook graag samen met u aan de optimalisatie van uw onthaal.Met meer dan 20 jaar ervaring, zorgen we ervoor dat uw onthaal altijd een sterke, professionele eerste indruk maakt.